Együttműködés

A haverok és én, mint blog született meg két évvel ezelőtt azzal a céllal, hogy tájékoztasson, támogasson, segítsen mind betegeket, és mind egészséges környezetüket egyaránt.

Mindenekelőtt tudnod kell, hogy a fent írt cél az idővel nem kopott el, így ha bármilyen módon szeretnél velem együttműködni, mielőtt megkeresel, mérlegelj, tájékozódj a weboldalon, és ezt vedd kérlek figyelembe!

Hogyan működhetünk együtt?

Bármilyen ötleted is van, szívesen veszem, ha megosztod velem, működhetünk együtt hosszabb távon, de szó lehet egyszeri alkalomról is, megbeszélés kérdése. Ez történhet írott, fotó, vagy videó formájában is. Ha a blogon szeretnél saját írást megjelentetni, egyúttal az oldaladat bemutatni, reklámozni, ezt is jelezheted, nincs akadálya.

Szívesen kipróbálnék furcsább, szokatlan fúziókat is, amikor két különféle mondanivaló, stílus találkozását mutatjuk be, ezért kifejezetten kérlek, kalimpálj virtuális karjaiddal nekem, és jelezd, ha bevállalnád te is!

Engem invitálnál?

Természetesen, ha engem szeretnél vendégeskedésre invitálni az oldaladra, csatornádra, etc. az sincs kizárva!

Amit fontosnak tartok

Azon túl, hogy megtarthassam önmagam, ne kelljen eljátszanom egy rám aggatott szerepet? Mielőtt bármilyen formában “összeborulnánk”, személyesen vagy online egyeztessünk! Ennek eredményét elektronikus úton, írott formában továbbítom, hogy elkerüljük a későbbi esetleges félreértéseket.

Érdekel az együttműködés?

Nincs más tennivalód hátra, mint az alábbi űrlap segítségével felvenni velem a kapcsolatot, és egyeztetjük a további részleteket.