#mondokvalamit

Ugyanaz a kérdés

Érnek csalódások. Elveszítünk egy kedvenc ruhadarabot a felszaladt kilóktól, hobbit a betegség miatt, ami egyúttal búcsúra kényszerít az egyik legfontosabb dologtól, amit az ember a legjobban szerethet önmagában: az egészségtől.
Fontos lehet egy érzés, egy illat, amitől meg kell válnunk, egy szokás vagy mozzanat. Bármi legyen is, a kérdés ugyanaz marad.

Ez a kérdés majd fontos mozgatórugóvá válik. Mikor? Majd! Majd akkor, ha megjártuk azt a sötét, nyirkos valóságot, amivel szembe kell néznünk!
Majd akkor, ha gyűlöltük annyira, hogy lelkünk legmélyebb bugyraiból felszakítva vértől duzzadó sebeinket, tettük fel a nagy kérdést a Mindenhatónak, az Életnek, Buddhának, vagy csak a nagy, büdös Semminek: Miért?
Majd akkor, ha sajnáltuk magunkat annyira, hogy zokogva kiáltottuk párnánk gyötrelmes arcába, hogy nem bírjuk tovább!
Csak ezután szegezhetjük a kérdést magunknak, hogy hogyan tovább, és csak ezt követően lelhetünk olyan célokra, amelyek nem csak a hála egyszerű létét mutatják meg, hanem visszavezetve régi önmagunkhoz, mutatják meg mindazt, amire képessé váltunk.

Fotó: Pinterest

Tagged , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..