Segítő Pont

A Segítő Pont nem más, mint tenni akarás. Olyan segíteni akaró szakemberekből áll, akik adott szolgáltatásukból kedvezményt ajánlottak fel azoknak az autoimmun betegeknek, akik a blogon keresztül fordulnak hozzájuk. A lista folyamatosan bővül, és remélhetőleg hamar országossá növi ki magát, és elérhetővé válik a kezdeményezés mindenki számára. A megmozdulásról folyamatosan a blogon lehet olvasni.

 

Hogyan lehet igénybe venni a kedvezményt?

 

Első lépés a blog felkeresése a megadott elérhetőségek valamelyikén. Egy kérdéssort kap az érdeklődő, mely megválaszolásával hozzásegít betegtörténete megírásához, természetesen anonim módon! A válaszok megadását követően elektronikus úton, azaz e-mailben továbbítom a Segítő Ponthoz készült kupont, amely elengedhetetlen a kedvezmény igénybevételéhez. Miért? A szakembert kizárólag ezzel lehet felkeresni, a kedvezményt csak ennek bemutatásával lehet felhasználni, illetve a szakember ennek hiányában nem is adhat a Segítő Pontnak felajánlott kedvezményből!

 

Szakemberként hogyan lehet csatlakozni?

 

A Segítő Pont elérhetőségén kell jelezni a csatlakozási szándékot, ahol a szakember tájékoztatót kap a Segítő Pontról. Ezt követően egyeztetjük a részleteket, és egy kérdéssor megválaszolását követően elkészül a bemutatkozó cikk, amelyben leírásra kerülnek többek között a szakmai tapasztalatok, és a felajánlott kedvezmény mértéke is.

 

Kérj tájékoztatást!
További információ, jelentkezés:

segitopont[kukac]ahaverokesen[pont]hu