Segítő Pont

A Segítő Pont nem más, mint tenni akarás. Olyan segíteni akaró szakemberekből áll, akik adott szolgáltatásukból kedvezményt ajánlottak fel azoknak az autoimmun betegeknek, akik a blogon keresztül fordulnak hozzájuk. A lista folyamatosan bővül, és remélhetőleg hamar országossá növi ki magát, és elérhetővé válik a kezdeményezés mindenki számára. A megmozdulásról folyamatosan a blogon lehet olvasni.

Hogyan lehet igénybe venni a kedvezményt?

Első lépés a blog felkeresése a megadott elérhetőségen. E-mailben továbbítom a Segítő Ponthoz készült kupont, amely elengedhetetlen a kedvezmény igénybevételéhez. Miért? A szakembert kizárólag ezzel lehet felkeresni, a kedvezményt csak ennek bemutatásával lehet felhasználni, illetve a szakember ennek hiányában nem is adhat a Segítő Pontnak felajánlott kedvezményből!

Szakemberként hogyan lehet csatlakozni?

A Segítő Pont elérhetőségén kell jelezni a csatlakozási szándékot, ahol a szakember tájékoztatót kap a Segítő Pontról. Ezt követően egyeztetjük a részleteket, és egy kérdéssor megválaszolását követően elkészül a bemutatkozó cikk, amelyben leírásra kerülnek többek között a szakmai tapasztalatok, és a felajánlott kedvezmény mértéke is.

Ki csatlakozhat, mit segítő (kedvezményt adó)?

Nem szeretném leredukálni a lehetőségeket egyetlen opcióra, ami jelenleg a mozgás (gyógytornászok, és egy edző csatlakozott eddig). Bízom abban, hogy többen, több területről meglátják a lehetőséget a Segítő Pontban (legyen akár egy üzlet vagy szalon, etc.).
Ami elengedhetetlen, az a területhez szükséges végzettség és tapasztalat, illetve számlaképesség.

Bármelyik feltétel hiányzik sem kell csüggedni, érdemes tájékozódni az elérhetőségeim valamelyikén a segítés más opcióiról.

Kérj tájékoztatást!
További információ, jelentkezés:

segitopont[kukac]ahaverokesen[pont]hu