Rólam

Nagy Brigitta vagyok, 29 éves, jelenleg egy ragdoll macska, egy rekeszsérv, és két diagnosztizált autoimmun betegség tulajdonosa: Hashimoto Thyreoiditis, Secunder Raynaud szindróma.

Introvertáltként sosem volt célom a szereplés, önmagam felvállalása, ám a betegségekkel, a miattuk ért előítéletek, mindennapos harcok, kudarcok, nehézségek adták azt a “löketet”, amire szükségem volt ahhoz, hogy virtuális tollam munkába állhasson.

Célom a figyelem felhívása az autoimmun betegségek létezésére, melyek korra, nemre tekintet nélkül csapnak le, megnehezítve a mindennapokat, mindezt olykor külső szemlélő által láthatatlan módon.
Szeretnék az asztalra csapni, hangot adni annak, ami minket bánt, elmesélni mindazt az apró dolgot, amit megtanultunk értékelni, megosztani olyan kis lépéseket, amelyekkel a betegségek megelőzhetőek lehetnek vagy csupán könnyebben elviselhetőek.

Szívesen beszélgetek egészséges vagy beteg embertársaimmal, és osztom meg véleményüket, történetüket, esetleg nyújtok lelki támaszt a mélypontokon. További információ: info@ahaverokesen.hu