Rólam

Nagy Brigitta (Brigó) vagyok, 30 éves, jelenleg egy ragdoll macska, egy rekeszsérv, és két diagnosztizált autoimmun betegség tulajdonosa: Hashimoto Thyreoiditis, Secunder Raynaud szindróma.

Végül, de nem utolsó sorban kismama vagyok, hiszen hamarosan megszületik kislányunk, Zoé.

Introvertáltként sosem volt célom a szereplés, önmagam felvállalása, ám a betegségekkel, a miattuk ért előítéletek, mindennapos harcok, kudarcok, nehézségek, illetve a környezet tájékoztatásának hiánya adta azt a “löketet”, amire szükségem volt ahhoz, hogy virtuális tollam munkába állhasson.

Célom a figyelem felhívása az autoimmun betegségek létezésére, melyek korra, nemre tekintet nélkül csapnak le, megnehezítve a mindennapokat, mindezt olykor külső szemlélő által láthatatlan módon.
Szeretnék az asztalra csapni, hangot adni annak, ami minket bánt, elmesélni mindazt az apró dolgot, amit megtanultunk értékelni, megosztani olyan kis lépéseket, amelyekkel a betegségek megelőzhetőek lehetnek vagy csupán könnyebben elviselhetőek.

Rendkívül fontosnak tartom bemutatni azokat a megoldásokat, melyek nekem szolgálnak mankóul, és megosztani őket, hogy másoknak is támasza lehessen. Szívesen beszélgetek egészséges vagy beteg társaimmal, és osztom meg véleményüket, történetüket, esetleg nyújtok lelki támaszt a mélypontokon. Folyamatosan kutatom azokat a megoldásokat,lehetőségeket, amellyel bármilyen módon támogathatok. Nagyon remélem, hogy az eltelt első évhez hasonlóan sokaknak tudok segíteni, mind a betegek, mind az egészségesek oldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..