Itt vagyunk!

Nem kell nagyon részleteznem azokat a minket ért előítéleteket, melyekkel találkozunk nap, mint nap. Vagy azért, mert a “haverunk” látható nyomait viseljük, vagy pont azért, mert semmi jelét nem mutatja rajtunk, súlyát csak mi érezzük. Nincs kivétel, legyünk autoimmun betegek, tartozzunk a ritkák közé vagy a genetikai “sorba”.

Nem könnyű a másik oldalon sem! Nincs elég tájékoztató, informáló fórum számukra. Éppen ezért született meg a kampány ötlete, hogy bárki figyelmét felhívhassuk egy létező dologra, ami a mai világban már igenis létezik. A lehető legjobban, leggyorsabban ezt nem is lehet másképp, csak vizualizálva.

A kampányfotózás ÖNKÖLTSÉGES, a képek elkészülése (utómunkával) után azok terjesztése a cél. Természetesen, hogy minden igényt kielégíthessünk készül egy írásos cikk is erről a megmozdulásról.

A fotózásra szabad helyek még vannak, csatlakozni vágyókat nagyon várunk. Mutassuk meg magunkat, hogy a látható, és láthatatlan betegségek léteznek, itt vannak, és mi is, akik viseljük terhüket!

További információ, és jelentkezés: