#mondokvalamit

Fotó magadról

Készíts egy selfiet (szelfit), azaz fotót magadról, a mobilod segítségével, majd nézd meg, szaladj végig tekinteteddel az összes pixelen, ráncaidon, a színeken, hajszálaidon. Nem kell filter, nincs szükség effektre! Nézz magadra idegenként, és keresd meg mind azt a jót, szépet, ami a képkockákban rejlik. Ismeretlenül!! Hidd el, így látnak mások!

Igen, mindig lesz, aki előítéletekkel fog bombázni, krátereket ütve lelkeden, amik talán sosem tűnnek el, de miért ne kovácsolhatnál ebből valami neked tetszőt? Miért ne szemlélhetnéd úgy, hogy azt a gödröt nem neked kellett megásnod? Megtette helyetted más, és ezáltal ráébresztett a tökéletlenség szépségére, arra, hogy halandók vagyunk, különbözünk a magunk csodálatos, egyedi módján. A Hold sem lesz kevésbé szemet gyönyörködtető egy-egy újabb felszínébe csapódó meteortól, azoktól a mélyedésektől ugyanolyan káprázatos, és ugyanolyan fontos. Nélküle nincs apály, és dagály.

Te is fontos vagy, és különleges. Ha eleged van, ha dühtől izzik lelked, ha összerogysz a terheid súlya alatt, akkor is. Sírj vagy üvölts, ha arra van szükséged, nézz bele a tükörbe, és lásd meg azt az embert, akit látni akarsz, mert ott van, benned!

Kép forrása: Pinterest

0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..