Csilla, a gyógytornász

Váradi Csilla vagyok, 2011-ben a pécsi Egészségtudományi karon végeztem, mint gyógytornász-fizioterapeuta. Szakmai pályafutásom során dolgoztam gyógyfürdőben, kórházban (belgyógyászati és idegsebészeti osztályokon), legutóbb mozgásszervi rehabilitációs osztályon.
Jót tenni jó. Szeretek segíteni másoknak. Már egész korán, az általános iskola végén eldöntöttem, hogy gyógytornász szeretnék lenni és így választottam meg a középiskolám majd a főiskolám is. Közel állt hozzám a biológia és a testnevelés. Mára bebizonyosodott, hogy helyesen döntöttem és elmondhatom, hogy a munkám a szenvedélyem. Gyógytornászként minden páciens egy rejtvény, és én szeretem a rejtvényeket.

A rendszeres mozgás mindenkinek az életében jelen kellene hogy legyen, ahhoz hogy egy igazán boldog és fájdalmaktól mentes életet élhessen. Ajánlom mindenkinek a gyógytornát, akinek bármilyen fájdalma van mozgás során, és annak is, aki ezeket a fájdalmakat szeretné elkerülni.

Segítséget tudok nyújtani:

– műtétek utáni rehabilitációban
– ízületpótló műtétek előtti felkészítésben és műtét utáni rehabilitációban
– szülés előtt és után
– törések utáni rehabilitációban
– neurológiai eredetű mozgászavarok kezelésében
– deréktáji panaszok csökkentésében
– váll ízületi problémák megoldásában
– sportsérülések rehabilitációjában

Saját tapasztalataim hozzásegítenek a páciensek tüneteinek megértéséhez. Myasthenia Gravis-szal élőként elmondhatom, hogy otthon vagyok a neurológiai és autoimmun betegségek korszerű terápiájában. Szívesen fogadok bármilyen kérdést, forduljatok hozzám bizalommal.

További információ: gyogytornasz[kukac]ahaverokesen[pont]hu címen, vagy az alábbi űrlap kitöltésével: