#mondokvalamit

Büszkének lenni (Újévi bejegyzés)

új_év_új_álmok

Ha visszatekintünk az elmúlt évünkre, nem feltétlenül a gondtalanság az, ami eszünkbe jut. Nem az, hogy mennyi öröm ért vagy mit értünk el, hanem a nehézségek, amik sújtottak. Ugyanis az élet ilyen! Lehet, hogy ahol elvesz, ad is valamit cserébe, de a rohadt, nagy igazság az, hogy nem érdekli a balansz, a ying és a yang. Igazságtalan, és olyan poklokat járat meg velünk, amit nem érdemelnénk.

De mi van akkor, ha azt mondom, teszek rá! Mi a fene van akkor, ha felállok (azaz inkább tápászkodok), és azt mondom nem érdekel! Jöhet bármi, készen állok, mert KÉPES VAGYOK RÁ!!!
2017-ben is a sok szenvedés ellenére értek csodák, túléltem, és új tapasztalatokkal, még erősebben várom az új évet. A tapasztalatok, amikbe talán kicsit mindig bele is haltam, erősítettek meg, és teszik ezt jövőre is. Büszke vagyok arra a lelki fejlődésre, amit elértem idén, büszke rátok, hisz ti mindannyian igazi, erős harcosok vagytok. Tudom, hisz akkora szeretettel, bizalommal fordultatok mindig felém, amiről a blog indulásakor álmodni sem mertem. Büszke vagyok arra, hogy ismerhetlek titeket, és arra, hogy mekkora erőt és bíztatást voltatok képesek nyújtani felém. Büszke vagyok mindannyiónkra, köszönöm nektek a 2017-ben eltöltött időt, és BUÉK! Megcsináljuk jövőre is!

0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.